BERTOLOTTO Sydney technikai részletek

KIEMELKEDŐ tulajdonságok

A BERTOLOTTO Sydney beltéri ajtókat az eredeti OLASZ DESIGN mellett a technikai kifinomultság jellemzi. Minden részlete az igazi olasz minőséget képviseli, ezek közül a legfontosabb tulajdonságok:

  • TARTÓS CPL felület
  • KOMFORTOS nyitási módok
  • KÜLÖNLEGES nyitási variációk
  • MINŐSÉGI vasalatok
  • IGÉNYES pántok, kiegészítők
  • VÁLTOZATOS ajtóméretek
  • PRAKTIKUS beépíthetőség

Ezek teszik ízig-vérig kiváló termékké a BERTOLOTTO beltéri ajtókat.

sydney, ajto
TARTÓS, CPL, felület

TARTÓS CPL felület

A Bertolotto Sydney ajtó tökéletesen adja vissza az eredeti fa jellegét. Felülete szemet gyönyörködtető, hitelesen jeleníti meg a faerezet hatását, olyannyira, hogy annak természetes szálai, és finom mélyedései is láthatók illetve tapinthatók. A kifinomult megjelenés mellett a CPL ajtófelület rendkívül ellenálló (karcálló és tartós),  így nem igényel karbantartást. Az ajtólap belső szerkezete pedig könnyített, mégis erős konstrukció. Nem vetemedik, szokásos beltéri körülmények között hosszú évek múlva is megtartja eredeti tulajdonságait.

KOMFORTOS nyitási módok

A hagyományos nyitási lehetőségek a leggyakoribbak, de előfordulhatnak olyan esetek, amikor a helytakarékosság, vagy más praktikus szempontok mást megoldást követelnek. Szerencsére a Bertolotto beltéri ajtók többféle komfortos nyitási módot kínálnak.

KOMFORTOS, nyitasi, modok
toloajto

KÜLÖNLEGES nyitási módok

Ezeknél a nyitási módoknál egy praktikus kiegészítő, a kagyló kilincs gondoskodik az ajtó kényelmes zárásáról. Akár toalett zárral (elfordítható gombbal) is kérhetők, fényes réz, vagy króm színben.

MINŐSÉGI vasalat

Az ajtókat minőségi Mediana AGB vasalattal kínáljuk, a zárakhoz exkluzív BERTOLOTTO logós kulcs tartozik. Opcióként kényelmes mágneszárral is rendelhető, ahol a reteszelés mágneses elven működik (a kilincs lenyomása nélkül).

zar
zar
kulcsok
pant
kagylo
bertolotto, logo

IGÉNYES pántok, kiegészítők

Alapesetben az ajtók 3 db Anuba pánttal készülnek, amik esztétikus műanyag pánttakaróval is kérhetők. A kagyló kilincsek sokféle színen és variációban rendelhetők. Az ajtólap élén látható exkluzív BERTOLOTTO védjegy tanúsítja az eredetiséget és a minőséget.

VÁLTOZATOS ajtóméretek

Szélesség: 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000mm
Magasság: 2100mm
Vastagság: a tok szabályozható vastagságú

ajtomeretek
tok, tc, l8
tok, larice
ajtotok, td, l8

PRAKTIKUS beépíthetőség

Ez az innovatív tok megoldás gyors és egyszerű beszerelést tesz lehetővé, ezért a beltéri ajtók cseréjéhez ideális. Mivel az utólag szerelhető tok állítható vastagságú (a tokba illeszthető L alakú takarólécek által) ezért szinte bármilyen falvastagsághoz megfelelő. Nagy előnye, hogy az ajtó a falnyílásba utólag is beszerelhető úgy, hogy javítási munkákra (pld. festés) már nincs szükség.

GYÖNYÖRŰ színek

sydney, wenge

Sydney 111 – Wengé színben

sydney, grey

Sydney 111 – Grey színben

sydney, larice

Sydney 111 – Larice színben

sydney, blank

Sydney 111 – Blank színben

sydney, gesso

Sydney 111 – Gesso színben

sydney, rovere

Sydney 111 – Rovere színben