Reluxák

Milyen a jó reluxa?

A jó reluxa legfőbb tulajdonsága a kitűnő árnyékolási képesség. Mivel mi a minőségre és ügyfeleink megelégedettségére törekszünk, csak a legjobb anyagokból készült reluxákat forgalmazunk.

A reluxa árnyékolási hatékonyságának a lényege a 180 fokban elforgatható lapok melyek egymás alatt helyezkednek el és ezzel tudjuk szabályozni a bejutó fény erősségét.

Nemcsak praktikus berendezés, de gazdag színválaszék áll rendelkezésre és a megfelelő kiválasztásával jelentősen feldobhatjuk vele otthonunk hangulatát.

Miért éri meg reluxát venni?

A reluxa korunk egyik legjobb árnyékoló szerkezete, mely korszerű anyagok felhasználásával (alumínium, műanyag) készül legfőbb funkciója, hogy 180 fokban el lehet forgatni a lapokat és ezzel szabályozhatjuk a fény mennyiségének bejutását. A reluxával így sok energiát megtakaríthatunk, mert jó hőszigetelési tulajdonsága és megóvja falainkat a kifakulástól.

Megfelelő színválasztás esetén nagyon hangulatossá teszi a lakást. A modern reluxákat már a bukó ablakoknál is tudjuk alkalmazni. A motoros kivitelű reluxa mindenképpen praktikusabb, de költségesebb is mint a kézi vezérlésű.

Reluxáink jellemzői

  • Reluxáinkkal követni tudja a mindenkori napállást és az erős napsugárzás nem tűz be a szobába így hatékonyan árnyékolhatja lakását.
  • Alumíniumból gyártott reluxáink rendkívül hosszú élettartamúak.
  • Motoros és kézi vezérlésű reluxa közül egyaránt választhat.
  • Irodák és nagyon helyiségek árnyékolására a legjobb megoldás és még hőszigetelő képessége is remek.

Reluxa

Reluxa