Termékeink

Műanyag ablak termékek

Élvonalbeli gyártóként termékfejlesztésünk legfontosabb célkitűzése az volt, hogy a hőszigetelési, hangszigetelési, illetve biztonsági-esztétikai szempontoknak kiválóan megfeleljenek. Ablakaink gyártása során beépítjük azokat a legújabb innovatív megoldásokat, melyekkel Ön többet és jobbat kap. A MARSHALL a lakossági felhasználású ablakok és ajtók terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező gyártó vállalat. Több tízezer MARSHALL ablakot és ajtót használnak ebben a percben is, amik kivétel nélkül hozzájárulnak a lakossági rezsiköltségek csökkentéséhez.

MŰANYAG ABLAK, AJTÓ, ERKÉLYAJTÓ termékeink

m-ac, ablak

M-AC műanyag ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó

Ha a panellakásban a korszerűtlen ablakait szeretné kicserélni, de a szűkös költségvetésből a legjobbat akarja kihozni, akkor az M-AC műanyag ablakok, ajtók és erkélyajtók jelentik a legjobb választást az Ön számára.
Tovább>>

b, energia
m-oc, ablak

M-OC műanyag ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó

Elegáns kivitelű, tartósan jó működést biztosító M-OC műanyag ablakok és ajtók garantált energia-megtakarítást eredményeznek.  Társasházakablakcseréjénél  ideális választás.

Tovább>>

b, energia
M-PR, ikon

M-PR műanyag ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó

Az M-PR a tulajdonságait tekintve már a felső kategóriás nyílászárók közé tartozik, viszont az árazása kedvezőbb a hasonló műszaki tartalmú hazai műanyag ablakokénál. Extra: alapkivitelben háromszoros tömítésű záródás, ami által Ön jobb szigetelést kap.  Tovább>> 

A, energia
m-9000

M-9000 műanyag ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó

Az M-9000 már alapkivitelben olyan magas fokú hő- és hangszigetelést biztosít, ami a nagyon alacsony energiafelhasználású passzív házak elvárásait is megközelíti, választható speciális üvegezéssel pedig teljes mértékben megfelel azoknak. Válassza az M-9000 szuper energiatakarékos, háromrétegű üvegezéssel ellátott műanyag ablakokat és ajtókat! Tovább>> 

A, energia

BELTÉRI AJTÓK - eredeti olasz BERTOLOTTO

bertolotto, logo

Design beltéri ajtók a MARSHALL kínálatában! A BERTOLOTTO az európai élvonalhoz tartozik, beltéri ajtóik eddig 1,5 millió család otthonának színvonalát emelték, és már Magyarországon is elérhetők ezek a szemet gyönyörködtető ajtók. Legyen az Ön otthonában is egy olasz műremek!

term, bertolotto

Design beltéri ajtók

A BERTOLOTTO termékcsalád 16 kollekcióból, több mint 38.000 modellből, 35 mintázatból és 78 színből áll. A modern stílusú ajtóktól (Walldoor, Casa Zen, Natura, stb.) egészen a klasszikus megjelenésig (Fashion, Antika, Venezia, stb.) minden igényt kielégítenek.

Tovább>>

ajto, bertolotto, sydney

Sydney 111 - még bevezető áron!

A BERTOLOTTO modern vonalát képviselő, az eredeti fa mintázatához megtévesztésig hasonló CPL felületű bejárati ajtók legalább három évtizedig szolgálják majd a lakás vagy iroda tulajdonosát. A BERTOLOTTO kínálat alapterméke minőségileg jóval meghaladja a hasonló kategóriájú CPL ajtók színvonalát.

Tovább>>

BEJÁRATI AJTÓ PANELEK - bármelyik műanyag profilhoz (M-AC, M-OC, M-PR, M-9000) választhatók

A lent bemutatott ajtópanelek bármelyik termékünkhöz (M-AC, M-OC, M-PR, M-9000) illeszthetők. Ha a legmagasabb hőszigetelési értékű bejárati ajtót szeretné, akkor ajánljuk Önnek az ‘A’ kategóriás M-9000-es műanyag profilunkat! Ajtópanel kínálatunk klasszikus illetve a modern stílusonkénti bontásban .is megtekinthetők.

gava, panelek

GAVA ajtópanelek (PVC)

Rendkívüli formaválaszték a klasszikustól a modern megjelenésig, a mai divat szerint. Az alap PVC ajtópaneleket csak fehér alapszínben kínáljuk. Amennyiben fa hatású paneleket szeretne, kérem tekintse meg a HPL ajtópaneleket.

Tovább>>

gava, hpl, panelek

GAVA HPL ajtópanelek

A HPL olyan innovatív, fokozott hőszigetelésű ajtópanel, aminek a felülete magas nyomású laminált eljárással (természetes gyanta alapú bevonattal) készül. Ezek sokkal erősebbek és stabilabbak, mint a színes PVC panelek, évek múltával sem vetemednek el.

Tovább>>

rurik, panelek

RURIK ajtópanelek (PVC)

Kiváló minőségű és gazdag formavilágú ajtópanelek fehér és színes (fa mintázatú) változatban is rendelhetők. Ezek modern és klasszikus stílusban egyaránt fellelhetők, melyekre a kiváló hőszigetelés, és a sokféle szemet gyönyörködtető üvegbetét a jellemző. .

Tovább>>

szellozteto, ikon

Szabályozott szellőztetők

A jól szigetelt lakásoknál a felhalmozódott pára, illetve a használt levegő megköveteli a levegő folyamatos cseréjét. Olyan szabályozott szellőztetést kínálunk, amivel energiatakarékos módon és automatikus szabályozással megoldható a légcsere. A beépített légbevezetőkkel már teljes a komfort. Sokan nem tudják, de ez az eszköz adott esetben életet is menthet. Ismerje meg a szabályozott szellőztetés jelentőségét.

Tovább>>

zsalugater, ikon

Zsalugáteres árnyékolás

Az árnyékolás legpatinásabb módja a zsalugáter. Mind látványban, mind pedig biztonsági szempontból magas színvonalat képviselnek. Télen-nyáron élvezhetjük előnyeit a szabályozható lamelláknak köszönhetően.
Sokféle színből és famintázatokból választhatja ki az ingatlanhoz leginkább megfelelő megjelenést.

Tovább>>