Zsalugáterek

zsalu

ZSALUGÁTEREK

Az árnyékolástechnika tradicionális, mégis korszerű kivitelű megoldása a zsalugáter alkalmazása. A zsalugáter megóvja Önt a hőségtől, az erős napfénytől, ugyanakkor távol tartja a szél és az eső kellemetlen hatásaitól.

Építkezésről vagy akár felújításról legyen is szó, a zsalugáter emeli az ingatlan megjelenését, és kényelmesebbé teszi a mindennapokat. Zsalugátereink ütésállóak, az alumínium lamelláknak, illetve az erős rögzítéseknek köszönhetően. Ezek az UV sugárzásra is ellenállóak, aminek köszönhetően a színtartósságuk is stabil. Mindezek mellett könnyen karbantarthatók, tisztíthatók.

LAMELLÁK

Zsalugátereink választhatóak fix, vagy állítható lamellákkal. A fix kivitelű lamellák állandó szellőzést biztosítanak. A másik esetben a mozgatható léceknek köszönhetően módosítható a szellőztetés mértéke. Így a forró nyári napokon egyszerre valósítható meg a kellemes klíma és a megfelelő szellőzés.

zsalu, lamella
zsalu, lamella

NYITÁSI MÓDOK

A nyitási lehetőségek széles skáláját biztosítjuk. Legyen az egyszárnyú, kétszárnyú, harmonika elvű, vagy toló jellegű, az Ön igényeihez igazodva készítjük el a zsalugátereket.

zsalu
zsalu, szin

SZÍNEK

A zsalugáterek színben is remekül illeszthetők az épület homlokzatához. A természet ihlette színek sokféle variációja közül választhat. A végeredmény nagyon meggyőző, egy teljesen új karaktert fog adni az otthonának.

Több, mint 30 féle színből választhat, ami garantálja, hogy minden építészeti stílushoz illeszthető a lesz a zsalugáter. A divatos színek mellett megtalálhatóak az élethű, fa mintázattal rendelkező színek is, mint például a tölgy, arany tölgy, rózsafa, dió. Természetesen számos hagyományos szín közül is választhat, ezeket az un. RAL színkódokkal azonosítjuk.